Jag är så glad att min barndom innehöll utomhuslekar och att min tonårstid innehöll teknik

Vad jag menar med rubriken är att jag är glad att jag fick vara ett BARN när jag var barn. Leka pantgömme, hoppa hage, byta pokemonkort, putta kula, spela king out m.m. Det var sånt som gjorde min barndom rolig. Jag skulle aldrig vilja ha det som dem har det nu. Fem barn runt en 4 tums skärm som kollar på när kompisen slår rekord på angry birds. Jag är glad att min barndom inte kretsade runt den senaste mobilen eller det nyaste spelet. Jag tackar mina föräldrar och universum att jag föddes när jag föddes. 
Men jag kan också säga att jag är glad över att få ha varit tonåring under tiden då mobilteknologin utvecklades. Även om jag var tonåring under mobiltiden med snake och första färgskärmen så var det kul att få uppleva det. Man skickade sms till sina kompisar eller killen man gillade, man busringde från sin EGNA telefon man kunde lätt och snabbt få tag i folk. En mobiltelefon gjorde tonårstiden enklare. 
 
Jag satt nu idag och tänkte på hur många mobiler jag har haft sen jag fick min första och jag fick det till 9 stycken. Det känns helt overkligt att jag har kunnat förbruka 9 mobiler under 11 år. Vad har jag gjort med dem egentligen? Men jag kan dock stolt säga att jag har betalat alla mina mobiler själv förutom den första som jag fick utav mina föräldrar. Jag har alltid jobbat extra med att sälja tidningar så jag har alltid sparat ihop till det jag har velat ha. Jag är glad att jag inte sprang till pappa så fort jag ville ha något utan att jag faktiskt sparade det jag tjänade. Det är nog därför jag har haft så många mobiler. Jag har också alltid köpt dem kontant. Det är bara nu den senaste som jag tog avbetalning på.  
 
Här är alla mobiler jag har haft. Dem mobilerna jag gillade bäst var den LG med tangentbord och Nokian som liknar en blackberry. Det som var tråkigt med min LG med tangentbord var att den blev stulen. Jag blev så ledsen för jag tyckte om den så mycket. Det hemskaste var också att den blev stulen när vi hade redaktionstid i gymnasiet så jag misstänker att det var någon i min klass som var en liten klåpare haha. 
 
Summan av kardemumman i detta inlägget är att jag är glad för min barndom, glad för min tonårstid och det är galet hur många mobiler jag har haft!